Αντώνης Παυλίδης 17:00-19:00

Antonis Pavlidis

 • O Αντώνης Παυλίδης γνωστός και ως Paul Anthonee είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, dj, producer, remixer και ραδιοφωνικός παραγωγός ορκισμένος οπαδός (101%) της ηλεκτρονικής μουσικής.
  Γεννήθηκε στη μεγαλόνησο της Κύπρου και συγκεκριμένα στη Λευκωσία και από τότε που θυμάται τον εαυτό του άκουγε και μελετούσε το μεγαλύτερο αγαθό της ζωής, τη μουσική!
  Εδώ και πολλά χρόνια τον ακούτε σε διάφορα μέρη στην πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και σχεδόν σε όλη την Ελλάδα είτε μέσα από το dj booth, είτε μέσα από τις μουσικές δημιουργίες του στα ραδιόφωνα της πόλης είτε πίσω από το μικρόφωνο μιας και μαζί με τον Γίωργο Πλακίδη είναι οι ιδιοκτήτες του ιντερνετικού ραδιοφώνου eXtreme radio.
  Τα τελευταία 10 χρόνια εργάστηκε σε μερικά από τα πιο Hot σημεία της πόλης όπως Piccadilly S3V, The Real RocknRolla, Tokyo City Bar, My Place, Remvi ενώ το όνομα του βρισκόταν στο Line up των κορυφαίων festival της χώρας όπως Reworks Festival, River Party, Reborn Festival, The Gathering και πολλά άλλα!
  Ως μουσικός παραγωγός είδε τις μουσικές δημιουργίες του να κυκλοφορούν σε ξακουστές δισκογραφικές εταιρίες του εξωτερικού όπως είναι η τεράστια Suara, η Lapsus Music, η Go Deeva ενώ έχει μοιραστεί το dj booth με αρκετούς τεράστιους καλλιτέχνες όπως Parov Stelar, Kosheen, Boy George, John Digweed, Sasha κ.α.
  Το ραδιόφωνο είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής του μιας και από μικρή ηλικία βρισκόταν στο ρόστερ του no.1 ραδιοφώνου της Κύπρου τον Mix FM, όπως επίσης και στο θρυλικό Radio 1 ενώ για 8 συναπτά έτη έχει την δικιά του καθημερινή εκπομπή στον αγαπημένο του eXtreme. Φέτος θα τον ακούμε και μέσα από τη συχνότητα του Fly 104 καθημερινά από τις 17.00 μέχρι και τις 19.00 and the journey begins!